FC Barcelona Lassa – Caldes Recam Láser: Estrena amb victòria (4-0)

FC Barcelona Lassa – Caldes Recam Láser: Estrena amb victòria (4-0)

Els d’Edu Castro s’imposen en el primer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana en un matx que han madurat progressivament gràcies al control dels dos actes

El teló i els focus del Palau Blaugrana s’han obert. Els homes d’Edu Castro han jugat el primer partit oficial del curs, la jornada 1 e la fase de grups de la Lliga Catalana, 2018/19 en l’escenari culer. La pista blaugrana s’ha il·luminat més quan Pablo Álvarez, Marc Gual, Panadero i Alabart han marcat els gols de la victòria culer (4-0). En la porteria del Barça Lassa, la brillantor no s’ha apagat des de la temporada anterior, ja que Egurrola ha començat la competició oficial de la mateixa manera que la va acabar: aturant boles.

Poc ha tardat el Palau a cantar un gol blaugrana. Pablo Álvarez ha estat l’encarregat de fer aixecar el públic dels seus seients per primera vegada aquesta temporada en el feu culer. El davanter argentí ha robat la bola en el punt iniciàtic del joc visitant i no ha perdonat en l’1 contra 1 davant el porter. A l’altra porteria, Aitor Egurrola ha fet bona l’efectivitat culer i ha allargat els seus tentacles per evitar la diana del Caldes en més d’una ocasió.

Dia d’estrenes

La pista del Palau Blaugrana ha notat uns patins, especialment, nous. Unes patinades fermes. Perquè João Rodrigues i Nil Roca no s’han amagat el dia del seu debut amb el Barça Lassa 2018/19. El davanter, segon jugador d’hoquei portuguès que es vesteix de blaugrana després de Carlos Realista, ha mostrat la seva presència dins de l’àrea des del primer minut que ha estat al parquet. I, el defensa català, format a la Masia i que ja havia jugat partits al Palau abans de la seva cessió al Noia, ha apuntalat encara més el treball defensiu dels d’Edu Castro.

Així, doncs, les dues cares noves no han desentonat en la seva estrena. I han contribuït que la trama del primer acte fos blaugrana tot i l’1-0. En el segon acte, la trama no ha mutat. Els homes d’Edu Castro han portat el pes del matx. No obstant això, el conjunt visitant ha protagonitzat una aproximació paorosa. Però amb un ferm capità sota pals, el Barça Lassa no ha viscut l’ensurt del gol. De fet, les aturades d’Egurrola han desembocat l’alegria blaugrana.

Arriba la sentència

En solament un minut, Marc Gual i Sergi Panadero han posat la cirereta al partit amb el 2-0 i 3-0, respectivament. La història que s’ha viscut sobre la pista blaugrana no ha mutat i s’ha abocat al desenllaç. Abans d’arribar al final, però, hi ha hagut temps pel clímax: més intervencions del capità blaugrana i el gol d’Alabart. Així, doncs, en el primer partit de la Lliga Catalana, la funció dels homes blaugranes ha acabat amb una victòria per 4-0.

El Palau Blaugrana haurà d’esperar fins a l’octubre per presenciar el seu segon partit de la temporada 2018/19. I, precisament, el rival serà el Caldes en la segona jornada de l’OK Lliga. Per tant, el feu culer esperarà amb el gaudi del triomf en el primer matx oficial d’aquest nou any que arrenca.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut