Barça Lassa – Caldes Recam Làser: S’aixeca el teló del Palau!

Barça Lassa – Caldes Recam Làser: S’aixeca el teló del Palau!

(21.00 hores, Barça TV fcbarcelona.cat) Les vacances s’acaben al pavelló blaugrana, que acollirà l’estrena de Nil Roca i João Rodrigues com a jugadors del primer equip

Encara és agost, però les vacances del Palau arriben a la seva fi. El feu blaugrana acull aquest divendres (21.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) el primer partit oficial de la temporada 2018/19. Ho fa després de 69 dies d’inactivitat –el 16 de juny va haver-hi l’últim partit de play-off de futbol sala–, rebent el Recam Làser Caldes en la primera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei patins. “És el primer partit oficial i ens faltaran coses, però tenim la il·lusió d’oferir una bona versió d’inici de temporada al Palau”, ha expressat Edu Castro.

El duel contra els calderins serà la primera oportunitat, per a l’afició barcelonista, de gaudir de João Rodrigues com a blaugrana i de tornar a veure Nil Roca després de dos cursos cedit al Noia Freixenet. “Estic molt il·lusionat de tornar al Palau amb la samarreta blaugrana”, ha dit el jove de 20 anys.

Tres setmanes d’entrenaments

El partit contra el Caldes arriba després de tres setmanes d’entrenaments (la segona amb la plantilla al complet). “L’equip està il·lusionat i amb ganes”, ha assegurat Edu Castro, assegurant que “estem entrenant per competir i per demostrar que el que estem fent es pot fer realitat a la pista”.

El curs passat va ser fantàstic, assolint quatre dels cinc títols possibles. És per això que Castro ha subratllat l’interès per acabar guanyant la Lliga Catalana l’11 de setembre a Les Comes d’Igualada. “Tenim una assignatura pendent”.

Edu Castro: “Volem oferir a l’afició el millor espectacle possible”

A més, el curs passat va acabar amb una ratxa espectacular de 34 partits sense perdre i sense sumar cap derrota al Palau. “Volem continuar en la línia de la temporada passada, progressant en el que oferim a l’afició, que és per a qui juguem, el millor espectacle possible”.

El rival d’aquest dimecres s’ha reforçat amb l’arribada d’Álvaro Borja (procedent del Breganze italià) i només ha perdut Jacint Molera (Taradell). El següent partit de Lliga Catalana serà el dissabte 1 de setembre a Vendrell (20.00 hores) i, en cas de classificar-se, es jugaran els quarts de final el 3 de setembre a Igualada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut