Local

CD Alcoyano – Barça B: Plat fort per començar la Lliga

19.30 hores (Barça TV / Esport 3): L’equip de Garcia Pimienta buscarà començar el campionat amb bon peu a un dels camps més difícils de la categoria

Ja ha arribat l’hora. Després d’una pretemporada atípica, on els partits i la càrrega es va centrar en la part final al no poder comptar amb tota la plantilla, el nou Barça B de Garcia Pimienta arrenca el curs a El Collao contra l’Alcoià. Un dels estadis històricament més difícil de jugar com a visitant i amb la il·lusió intacta de la seva afició per afrontar una gran temporada.

Convocatòria amb Jokin Ezkieta

El filial blaugrana va viatjar aquest dissabte en bus cap a Alcoi amb les baixes de Mate, Guillem, Wague i Oriol Busquets per lesió, Santi Bueno per decisió tècnica, a més de Moha, que amb permís del Club està resolent el seu futur. Iñaki Peña, va viatjar encara sense l’alta mèdica, i Jokin Ezkieta es va desplaçar aquest mateix diumenge de Valladolid a Alcoi, després d’anar convocat amb el primer equip en la victòria al Nuevo Zorrila per 0 a 1. La resta de jugadors convocats són els següents: Iñaki Peña, Carevic, Cucurella, Morer, Chumi, J. Cuenca, Mingueza, Miranda, Sarsanedas, Monchu, McGuane, Collado, Riqui Puig, C. Pérez, Abel Ruiz, Ballou, Mujica, Kike Saverio.

Més notícies aquí