Patri, Aitana, Candela i Pina, subcampiones del món sub-20 (1-3)

Patri, Aitana, Candela i Pina, subcampiones del món sub-20 (1-3)

El Japó ha guanyat la final del Mundial a Espanya, que tanca així una participació històrica
No ha pogut ser. La selecció espanyola, amb quatre blaugranes, ha caigut davant del Japó a la final del Mundial sub-20, disputada a França. Així, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Candela Andújar i Claudia Pina s’han penjat la medalla plata, una fita històrica per una selecció que mai havia superat els quarts de final d’aquesta categoria.

Sense Aitana sancionada, Patri, Candela i Pina han estat titulars en una Espanya que ha ofert un bon joc i ha tingut diverses oportunitats en els primers 38 minuts. El moment clau del partit, però, ha arribat amb el gol de Miyazawa per part d’un Japó molt efectiu.

Les nipones, una autèntica potència mundial en futbol femení,  no han deixat aixecar el rival i, a la represa, han firmat dos gols més que han deixat la final pràcticament sentenciada. Tot i això, Espanya no abaixaria mai els braços i reduiria distàncies gràcies a un gol de Candela i posaria la por al cos del Japó amb un travesser de Pina.

Acabava així la memorable participació de Patri, Aitana, Candela i Pina, quatre fixes de l’onze de Pedro López.  En el cas de Patri Guijarro, també amb la Pilota d’Or i la Bota d’Or sota el braç.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut