Local

Les quatre incorporacions del primer equip, presents al 39è Congrés Mundial de Penyes

Les quatre incorporacions blaugranes han complert amb la tradició anual de presentar-se davant els penyistes

Els nous fitxatges del FC Barcelona s’han presentat aquest matí davant els penyistes durant el 39è Congrés Mundial de Penyes. Arthur, Lenglet, Malcom i Arturo Vidal han assistit, com és habitual, al Congrés, on han dirigit unes paraules a tots els penyistes assistents.

El primer a parlar ha estat l’últim que ha aterrat a Barcelona, Vidal. El xilè ha agraït la rebuda que ha tingut al Club, i ha assegurat que “es deixaran la vida al camp”. Per la seva part, Lenglet s’ha dirigit als penyistes en francès, i s’ha mostrat molt content de ser al Barça. El central espera que l’equip “faci una gran temporada i que guanyem molts títols”, i ha indicat que espera “donar moltes alegries” aquest any.

D’altra banda, Arthur Melo ha assegurat que “és una sort vestir la samarreta del FC Barcelona”, i també ha remarcat que “donarem la vida per aquest escut per aconseguir tots els títols possibles”. Per últim, Malcom ha assegurat “estar molt feliç aquí” i que espera “donar moltes alegries”, abans d’atrevir-se a dir, en català, Visca el Barça i Visca Catalunya en català.

Abidal: “Els fitxatges ens ajudaran a aconseguir tots els títols que volem”

El secretari tècnic també ha comparegut davant els penyistes acompanyat per Ramon Planes, que també s’estrena aquesta temporada al Club. L’adjunt a la secretaria tècnica també ha assegurat que “és un orgull ser al FC Barcelona” i ha comentat que espera estar a l’altura del que és el Club.

Més notícies aquí