FC Barcelona Femení – Espanyol (prèvia): Primer derbi, primer títol

FC Barcelona Femení – Espanyol (prèvia): Primer derbi, primer títol

20.00h, Esport3: L’equip busca la seva novena Copa Catalunya a Tàrrega

Com és tradició, un derbi decidirà el campió de la Copa Catalunya. Així, el Barça Femení buscarà revalidar el títol que enceta la temporada davant l’Espanyol, a Tàrrega. A les semifinals, a la mateixa seu, les blaugranes es van desfer del Pardinyes per 9-0 i les blanc-i-blaves, de l’AEM Lleida (3-0).

Els dos clubs es reparteixen els trofeus de les  13 edicions anteriors. El Barça en suma 8 (5 de consecutius) i l’Espanyol 5.

El cos tècnic culer ha facilitat una convocatòria amb les següents 18 futbolistes: Paños, Pamela Tajonar, Melanie, Losada, Gemma Gili, Mariona, María León, Leila, Duggan, Andressa Alves, Bárbara, Andonova, Martens, Pereira i Hamraoui, Carla Armengol, Jana Fernández i Aida Esteve.

Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Alexia Putellas té molèsties en el turmell dret. La jugadora és baixa per a la final i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als següents partits. Les altres absències seran les lesionades Marta Torrejón, Van der Gragt i Bussaglia, per decisió tècnica Gemma Font i les subcampiones del món sub-20 Patri, Aitana, Candela i Claudia Pina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut