“Competirem al màxim per intentar ser campions”

“Competirem al màxim per intentar ser campions”

L’entrenador Andreu Plaza i el capità Sergio Lozano es mostren ambiciosos a la prèvia de l’inici de la Copa Intercontinental però recorden que “l’equip està en pretemporada i falta rodatge”

A falta de 24 hores per a l’inici de la Intercontinental, l’entrenador Andreu Plaza i el capità Sergio Lozano han atès als mitjans a la roda de premsa oficial del torneig i han tornat a deixar clar que l’equip es pren molt seriosament la Intercontinental. “Per a nosaltres és un torneig important i hem de ser capaços de competir i, a la vegada, seguir amb el curs normal de la pretemporada”, diu Andreu Plaza. Sobre el primer rival, l’Elite Futsal nord-americà, Andreu Plaza adverteix que “és un equip molt competitiu, integrat bàsicament per jugadors brasilers i que ens plantejaran un partit molt físic”, explica Plaza.

Per la seva banda, el capità Sergio Lozano explica que “és una competició que ens fa moltíssima il·lusió i guanyar-la seria una manera excel·lent de començar amb bon peu la temporada i agafar confiança pel que vindrà”, diu Lozano. El nou capità del Barça Lassa reconeix que els equips brasilers, en referència a Magnus i Carlos Barbosa, són els favorits però adverteix que “cometrem un error i ens equivocarem molt si no anem partit a partit i ja pensem en guanyar la Copa abans de començar a jugar el primer partit”, explica Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut