L’Infantil B es classifica per a les semifinals de la Junior Soccer World Challenge

L’Infantil B es classifica per a les semifinals de la Junior Soccer World Challenge

L’equip de David Sánchez empata amb l’equip japonès del FC Persimmon (2-2) i s’imposa per 11-10 en una dramàtica tanda de penals que serveix per jugar demà les semifinals contra el Club Tijuana mexicà

L’Infantil B ha escollit la via del dramatisme per classificar-se per a les semifinals del Torneig Junior Soccer World Challenge que es disputa a Osaka. L’equip de David Sánchez ha empatat 2-2 amb l’FC Persimmon, de la ciutat japonesa de Kawasaki, però s’ha terminat imposant per 11-10 en una dramàtica tanda de penals que ha sentenciat el nou jugador blaugrana Adrian Gill, que va arribar aquest estiu procedent del Cornellà. El Club Tijuana, de Mèxic, serà demà el rival d’un Infantil B que continua acusant la forta calor, 33 graus i un 67% d’humitat, que converteix els partits en un autèntic calvari pels joves jugadors. Arsenal i JFA Osaka disputaran l'altre semifinal.

La resolució del partit, en una agònica tanda de penals, ha tornat a deixar, com fa dos anys en aquest mateix torneig, imatges plenes de valors amb els jugadors blaugranes consolant a una rivals que, enfonsats, no han deixat de plorar durant força minuts. I és que la tanda de penals ha estat plena de dramatisme. El Barça, que llençava segon, ha tingut fins a tres oportunitats per a sentenciar, però el petit porter local ha estat encantadíssim fins que Adrian Gill ha sentenciat amb seguretat anotant l’11-10.

La victòria a la tanda de penals ha arribat després d’un partit molt desequilibrat dels blaugranes. Els nois de David Sánchez han signat una gran primera part, amb dos gols de Marc Guiu, però després s’han enfonsat degut a la calor i als errors propis en defensa davant d’un rival molt físic que no ha deixat mai de creure en les seves opcions. Demà, davant el Tijuana, s’espera una temperatura de 31 graus i una humitat del 71%. La sensació de xafogor serà, per tant, molt elevada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut