Local

El Barça estrenarà el nou símbol de campió de Lliga

LaLiga llança per primera vegada en la història un distintiu de campions, que es podrà lluir a la samarreta durant tota la temporada

Els jugadors del FC Barcelona lluiran a la samarreta, durant tota la temporada 2018/19, el símbol de campions de la Lliga 2017/18 l’any en què LaLiga llança aquest distintiu per primera vegada en la història. 

Aquesta iniciativa de LaLiga s’ha dut a terme per posar en relleu el valor de l’excel·lència i la qualitat de la competició i s’estrena a la samarreta del campió. Per LaLiga és un honor que el FC Barcelona sigui el club pioner a lluir el batec dels campions a la seva equipació.

El distintiu, que forma part de la nova identitat corporativa de LaLiga “el beat” (el batec), estarà situat a la màniga dreta de la samarreta, just a sobre del de LaLiga, i té un diàmetre de 3,5 cm. Al seu interior hi apareix inscrit “17/18” amb referència a la temporada de la qual el FC Barcelona defensa el títol de Lliga. Aquest símbol es podrà trobar a les botigues oficials del FC Barcelona perquè es pugui afegir a les samarretes comprades. 

El Club se sent orgullós de convertir-se en el primer equip d’aquesta competició que lluirà el nou distintiu a la seva samarreta, ja que defensa i fa present la gran victòria de la Lliga de la temporada passada.

Amb aquesta acció pionera, LaLiga continua creixent com a marca de referència a nivell mundial juntament amb els seus clubs. El disseny es basa en la nova identitat corporativa encarnada en el beat, un nou grafisme que reflecteix el batec i la passió de la millor Lliga del món.

Així doncs, el FC Barcelona estrenarà el distintiu aquest dissabte davant l’Alabès al Camp Nou (22.15 hores) en el debut a LaLiga 2018/19, competició de la qual n’és el dominador de l’última dècada, amb set títols assolits dels últims 10.

Més notícies aquí