Confirmats els horaris de les jornades 5, 6 i 7

Confirmats els horaris de les jornades 5, 6 i 7

La Lliga ha donat a conèixer les dates i els horaris dels partits contra el Girona i l'Athletic Club (al Camp Nou) i davant el Leganés a Butarque

La Lliga ha confirmat els horaris de tres jornades més, i el primer derbi català de la temporada ja té data i hora. El duel entre el FC Barcelona i el Girona corresponent a la 5a jornada del campionat de Lliga es disputarà el proper diumenge 23 de setembre a les 20.45 hores. El matx tindrà lloc al Camp Nou i es podrà seguir en directe per Movistar Partidazo. A més, cal recordar que la passada temporada, culers i gironins es van enfrontar per primera vegada en la història a la màxima divisió amb un clar balanç favorable per als de Valverde. Els barcelonistes van vèncer a Montilivi per 0-3, i també van emportar-se els tres punts del duel del Camp Nou amb un contundent 6-1.

Els culers, que recentment van aconseguir el primer títol de la temporada a Tànger contra el Sevilla, arribaran a aquesta 5a jornada després d’enfrontar-se a l’Alabès, Valladolid, Osca i Reial Societat en les primeres jornades de Lliga. Després del Girona, tocarà visitar Butarque en la jornada 6 per enfrontar-se al Leganés. El duel serà dimecres 26 a les 20.00 hores i es podrà seguir pel canal beIN LaLiga. 

Finalment, aquell mateix cap de setmana, els culers rebran la visita de l'Athletic Club al Camp Nou. Els homes de Valverde es mediran als bascos el dissabte 29 de setembre a les 16.15 hores en el partit de la 7a jornada del campionat de Lliga.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut