Andressa Alves: “El Barça cada vegada és més fort”

Andressa Alves: “El Barça cada vegada és més fort”

La flamant fitxatge va concedir a Barça TV la seva primera entrevista un cop aterrada a la Ciutat Esportiva
Acabada d’aterrar procedent de Sao Paulo, Andressa Alves concedia la seva primera entrevista de blaugrana a l’Hora B de Barça TV, a la Ciutat Esportiva. Aquest és un escenari que coneixia bé, ja que la temporada passada va presenciar dos partits in situ del que seria el seu futur equip. “Ara és diferent, abans només podia veure els partits des de la grada i no podia ajudar”, explicava.

I és que, durant la conversa, la brasilera va demostrar un alt coneixement del seu nou club. Així, recordava la trajectòria europea de l’any passat: “Va fer dos grans partits contra el PSG, només li va faltar un gol per classificar-se. Cada vegada és més fort”. I afegia: “El Club vol fer un pas més. L’any passat van ser els quarts de final i ara poden ser les semis”.

Amb tot, la ‘22’ culer no amagava la seva satisfacció. “Estic molt contenta, vivint un somni de jugar al Barça. Ser aquí és un moment màgic que mai m’havia imaginat”. Tenia ganes de conèixer les noves companyes, i té un desig per al nou curs: “Marcar molts gols i assolir èxits”.

Amb Neymar de referent blaugrana i Marta a la selecció brasilera femenina, Andressa Alves manifestava la seva polivalència: “Puc jugar de lateral, al migcamp o de davantera. On em col·loquin intentaré ajudar”. Així, s’autodefinia com “una jugadora que pensa en l’equip”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut