Granadilla Egatesa – FC Barcelona Femení: La reconquesta

Granadilla Egatesa – FC Barcelona Femení: La reconquesta

13 hores: El conjunt blaugrana inicia la Lliga a Tenerife, un dels camps més complicats de la competició

La Lliga femenina aixeca el taló aquest cap de setmana. El Barça debuta aquest diumenge a les 13h (una hora menys a les Canàries) al camp d’un exigent Granadilla Egatesa de Tenerife. L’objectiu és clar: recuperar un títol que se li va escapar la temporada passada per un punt davant l’Athletic Club, després de quatre Lligues consecutives entre el 2011 i el 2015.

El Barça arriba a la cita amb les bones sensacions mostrades a la pretemporada, quan va vèncer els cinc compromisos disputats i es va proclamar campió de Catalunya, amb golejada a l’Espanyol inclosa (6-0). Ara vol recuperar el tron de la Lliga i és per això que durant l’estiu s’ha reforçat de valent. Precisament, la darrera a arribar, Andressa Alves, podria debutar com a blaugrana.

La convocatòria és la següent: Ràfols, Paños, Ane Bergara, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Gemma, Miriam, Jenni Hermoso, Sandra, Leila Ouahabi, Irene, Marta Torrejón, Bárbara, Olga Garcia, Andressa Alves i Aitana. No hi seran les lesionades Alexia Putellas i Leire Landa, així com Andrea Giménez, Patri Guijarro i Mariona Caldentey, per decisió tècnica, i Ange Koko, per motius burocràtics.

El de Tenerife es va convertir en un dels desplaçaments més perillosos de la temporada passada i el Granadilla, en la gran revelació de la competició. Com a recent ascendit va poder classificar-se per a la Copa de la Reina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut