FC Barcelona B – CP Manlleu: Cita especial pels joves al Palau Blaugrana

FC Barcelona B – CP Manlleu: Cita especial pels joves al Palau Blaugrana

(21.00 hores) El filial barcelonista afronta els quarts de final de la Lliga Catalana davant el conjunt osonenc

Cita especial per als joves de Jordi Camps. El Barça B d’hoquei patins afronta aquest dimarts (21.00) els quarts de final de la Lliga Catalana davant el Manlleu, en un duel que es disputarà al Palau Blaugrana.

El primer equip va classificar-se com a primer del Grup A després d’empatar contra el Voltregà (1-1) i de guanyar al Noia Freixenet (5-3) però no pot seguir disputant la competició catalana perquè té programada una estada a Portugal entre aquest dijous i diumenge, amb quatre partits per jugar. L'únic membre del primer equip que disputarà el partit d'aquest dimarts serà Edu Lamas, ja recuperat de la seva lesió, però que segueix agafant ritme de competició. 

Així doncs, els joves del filial tenen ara l’oportunitat de classificar-se per a les semifinals d’Igualada en un escenari en què no acostumen a disputar partits oficials. “Intentarem fer-ho el millor possible, són partits en què jugues més amb el cor que amb el cap però tenim molt clar el que hem de fer”, explica Jordi Camps.

L’entrenador blaugrana assegura que els jugadors “no oblidaran fàcilment” aquest partit perquè jugar al Palau “és la il·lusió de la seva vida”. Superar al Manlleu “és molt complicat” però, segons Camps, “nosaltres no donem res per perdut”. El vigent campió de la Copa de la Princesa i de Primera Divisió va iniciar la pretemporada la setmana passada i està format per joves jugadors de la casa de categoria sènior i júnior. El dissabte va perdre 3-1 contra l’Olot, en el primer amistós del curs.

El Manlleu, segon classificat del grup D, visitarà el Palau Blaugrana després d’haver ascendit a l’OK Lliga. En la present Lliga Catalana, l’equip de Jefa Rovira ha empatat contra el Girona (2-2), ha guanyat al Vilafranca (0-2) i ha perdut contra el Vendrell (4-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut