FC Barcelona Lassa - Betis: Victòria treballada per començar (88-80)

Els homes de Bartzokas han superat el Betis per 88-80 en el primer amistós de la pretemporada, en un partit disputat i igualat fins al final

El FC Barcelona Lassa ha començat amb bon peu la pretemporada. El conjunt de Georgios Bartzokas ha superat el Betis a Sant Julià de Vilatorta per 88-80, amb una bona actuació del conjunt culer, tot i les nombroses baixes.

Víctor Claver, tot i que ha estat a la banqueta, encara no ha disputat cap minut amb l’equip, mentre que Juan Carlos Navarro, l’altre medallista a Rio, té permís del Club per incorporarse més endavant. A més, Shane Lawal continua lesionat (estarà dos mesos de recuperació) i Vezenkov i Doellman estan jugant el preeuropeu amb les seves respectives seleccions, Bulgària i Kosovo.

El conjunt blaugrana, que ha iniciat el partit amb un quintet inicial format per Perperoglou, Eriksson, Rice, Pau Ribas i Tomic, ha manat des del començament i ha aconseguit acabar el primer quart vencent per 24-19 els andalusos. Ja al segon quart, els homes de Bartzokas han continuat augmentant la seva distància i han marxat al descans amb un avantatge de 12 punts (48-36).

A la segona meitat, els verdiblancs han sortit molt endollats i han aconseguit un parcial de 0-12, que els ha servit per empatar el partit. Tot i això, el Barça Lassa ha sabut reaccionar amb una gran actuació de Pau Ribas i Tyrese Rice (que han estat el màxims anotadors de l’equip amb 18 i 16 punts respectivament) i hanr aconseguit acabar el tercer quart per davant en el marcador amb un 66-61.

Finalment, els blaugranes han pogut mantenir la victòria fins al final, tot i que el Betis s’ha arribat a situar per davant en el marcador amb un 70-71, amb una bona actuació de l'exblaugrana Boštjan Nachbar, que ha anotat 11 punts. A més, el jove jugador del planter Marc Garcia, cedit al conjunt andalús, ha acabat anotant 8 punts en el partit. L'avantatge, però, els ha durat poc als andalusos, ja que han vist com els culers es tornaven a avançar per acabar guanyant 88-80. El proper partit serà diumenge davant el MoraBanc Andorra.