FC Barcelona Lassa – El Pozo Múrcia B: Campions de Ripollet amb molts mèrits (2-0)

Els gols de Joao i Quintela han servit per superar el conjunt murcià i emportar-se el Torneig de Ripollet

El FC Barcelona Lassa de futbol sala s’ha proclamat campió del Torneig de Ripollet. Els blaugranes s’han imposat per 2 a 0 al filial d'El Pozo Múrcia en un partit on han participat tant jugadors del primer equip i el filial, com del juvenil del Barça. Tot i només marcar dos gols, els culers han tingut moltes ocasions tant en la primera com en la segona part del partit. Amb gols de Joao (min 9, 1p) i Quintela (min 40, 2p), els blaugranes s’emporten el primer títol de la temporada.

Als homes d’Andreu Plaza els ha costat agafar el domini del partit. El filial de El Pozo Múrcia ha començat la primera part de l’enfrontament amb molta intensitat i força física. Però, poc a poc, s’ha anat imposant el joc de toc i han començat a arribar les oportunitats per als blaugrana. Els jugadors Ferrao i Quintela han aportat a l’equip les primeres bones ocasions del partit, però el porter rival Chemi ha sabut evitar que els blaugrana s’avancessin en el marcador. El primer gol  del duel arribava amb una vaselina de Joao que ha sorprès tothom després d’una gran jugada individual. El brasiler no només ha estat una peça clau en l’aspecte ofensiu, sinó que també ha estat determinant en la defensa de l’equip.

La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera. Els d'Andreu Plaza han tornat a tenir moltes ocasions de gol, però l’equip no ha estat encertat de cara a porteria. El rival, que ha tret el porter jugador des del minut 28 de la segona part, ha competit fins a l’últim moment, però la superioritat tècnica dels blaugrana s’ha imposat en l'enfrontament. Els homes de Plaza pràcticament no han patit i han demostrat una gran solidesa defensiva. El protagonista d’aquest segon temps ha estat Quintela, que, després de debutar aquest divendres amb el primer equip, ha marcat el primer gol com a jugador del FC Barcelona en l’últim minut de partit. Cal destacar la bona aportació des de la banqueta dels jugadors del planter Khalid i Sergio González, i el desequilibri a les bandes de Roger Serrano i Joselito, que han estat clau en la part ofensiva al llarg de tot el partit.

El juvenil, també campió

El juvenil blaugrana també s’ha proclamat campió del Torneig de Ripollet en la final que ha disputat contra el juvenil  d'El Pozo Múrcia. Els de Martí Graells han acabat en empat el partit (1-1). El guanyador s’ha decidit a la tanda de penals, i els blaugranes s’han emportat la victòria per 3 a 2.