Els socis ja poden adquirir els packs d’entrades per al Camp Nou

Els socis ja poden adquirir els packs d’entrades per al Camp Nou

A partir d’avui es posa a la venda l’oferta de packs de tres o set partits, que el proper dimecres 7 de setembre s’obrirà al públic en general

Els socis del FC Barcelona tenen l’oportunitat a partir d’avui divendres 2 de setembre, de comprar un dels primers packs d’entrades que el FC Barcelona posa a la seva disposició per als partits del Camp Nou d’aquesta temporada.

Fins al proper dimecres dia 7 de setembre a les 10 hores, els socis tenen en exclusiva la possibilitat d’adquirir a un preu especial un dels dos tipus de packs que poden agrupar tres o set partits del FC Barcelona al Camp Nou: Pack 3 i Miniabonament (set partits).

El comprador podrà escollir entre tots els partits de Lliga, des de la visita de l’Alabès el proper 10 de setembre, fins a la del Celta el mes de març del 2017 (excepte At. Madrid i Real Madrid), a més de dos partits de la lligueta de la Champions League (no inclou el Manchester City) i els corresponents als setzens o vuitens de final de la Copa del Rei.

Un soci només podrà comprar el mateix pack una única vegada, però podrà comprar diferents tipus de packs. Cada pack permet només una entrada per partit i els socis hauran de recollir a les taquilles del Club les entrades incloses en el pack, prèvia identificació. Per als partits corresponents als mesos de febrer i març, les  entrades s’hauran de recollir a partir de l’1 de gener.

Després de cinc dies de venda exclusiva per als socis, el dimecres 7 de setembre, a partir de les 10 hores, s’obrirà la venda dels packs al públic en general.

Taula de preus

Zones

 Pack 3 

 Miniabonament 7

 Públic

 Socis

 Públic

 Socis

 Trib. 2 central superior

      279 €

      221 €

      535 €

      438 €

 Lat. 2 àrees inferiors

      213 €

      169 €

      408 €

      334 €

 Gol 2 inferior

      157 €

      124 €

      300 €

      246 €

 Gol 3 inferior

      135 €

      107 €

      258 €

      203 €

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut