Juventude de Viana – FC Barcelona Lassa: L’estada a Portugal comença amb victòria (0-2)

Dos gols de Pablo Álvarez, un a la primera part i un altre a la segona, inauguren la sèrie de quatre partits que jugarà el conjunt de Ricard Muñoz

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha iniciat els quatre dies a Portugal amb una victòria amb bones sensacions contra el Juventude de Viana. En el primer dels quatre partits que disputaran a terres lusitanes, els blaugranes s’han imposat (0-2) gràcies a dos gols de Pablo Álvarez, un a la primera part i un altre a l’inici de la segona.

En un partit que s’ha disputat en dues parts de 20 minuts, els homes de Ricard Muñoz han demostrat que la pretemporada avança a bon ritme. El Barça Lassa ha dominat, ha arribat amb claredat a la porteria defensada pel veterà Edo Bosch i aviat ha inaugurat el marcador. Pablo Álvarez ha rematat una bola que havia quedat a l’aire per avançar els blaugranes al minut 9.

L’electònic no s’ha mogut més abans del descans, però només arrencar la segona part hi ha hagut novetats. I de nou amb el segell de Pablo Álvarez. El golejador argentí ha recollit la bola al seu camp, ha recorregut tota la pista i ha batut Correia –el porter dels portuguesos a la segona part amb habilitat. El domini blaugrana ha continuat sent clar, però sense més encert. A més, Egurrola s’ha encarregat de desfer qualsevol intent local, com una falta directa executada per Suissas al tram final. D’aquesta manera, el 0-2 ha estat definitiu i ha significat que el Barça Lassa s’endugués el Trofeo Zé Natário.

L’equip de Ricard Muñoz tornarà a jugar aquest divendres contra el HC Marco i dissabte i diumenge, en el marc del torneig Cidade do Porto que organitza l’Infante de Sagres.