La pretemporada es trasllada a Portugal per jugar quatre partits

La pretemporada es trasllada a Portugal per jugar quatre partits

El Barça Lassa afrontarà quatre compromisos en quatre dies al país lusità en l’últim tram de preparació

Un mes després d’iniciar els entrenaments, el Barça Lassa d’hoquei patins afronta un dels moments més intensos de la pretemporada. Un viatge a Portugal que els farà jugar quatre partits en només quatre dies. Els rivals seran el Juventude de Viana, el Marco, l’Infante de Sagres i, segons els resultats que es donin al torneig Cidade Do Porto, el Benfica o de nou el Juventude de Viana.

L’equip de Ricard Muñoz viatjarà aquest dijous al matí cap a Portugal. A la nit (22.00 hora de Barcelona, televisat en directe) disputarà un amistós contra el Juventude de Viana, a Viana do Castelo i en el marc del trofeu Zé Natário.

Divendres el conjunt blaugrana jugarà a la localitat de Marco de Canaveses com a rival en la presentació de l’HC Marco (conjunt de la Segona Divisió portuguesa). El partit es disputarà a les 21.30 h (hora de Barcelona).

En el tercer dia d’estada a Portugal, dissabte, el Barça Lassa serà un dels quatre equips participants del torneig Cidade do Porto. El rival a la semifinal serà el club organitzador, un Infante de Sagres que també milita a la segona categoria de Portugal. Segons el resultat que es produeixi, l’equip de Ricard Muñoz afrontaria l’endemà la final del torneig o bé el partit pel tercer o quart lloc. El rival serà el Juventude de Viana o el Benfica.

Després d’aquesta estada a Portugal, el Barça Lassa tindrà cinc dies per preparar la semifinal de la Supercopa d’Espanya, el dissabte 17 contra el Reus Deportiu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut