Gerard López: “L’experiència de l’any passat pot ser bona, l’Alcoià és un equip amb molt amor propi”

Gerard López: “L’experiència de l’any passat pot ser bona, l’Alcoià és un equip amb molt amor propi”

El tècnic de Granollers té marcat al calendari el partit de El Collao amb vermell per la dificultat de la sortida

El Barça B encara la quarta jornada de Lliga en el millor moment possible, després de tres victòries en els tres primers partits de Lliga. El segon partit a domicili serà aquest diumenge (19h / Barça TV) al camp de l’Alcoià. El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV sobre les sensacions abans del partit:

Declaracions de Gerard López:

“És una sortida molt complicada, un dels camps que quan surt al calendari tens marcat com a difícil. Un equip que està fet per lluitar pel play-off. L’any passat se’ns va donar bé guanyant a casa i empatant allà, tot i guanyant 1-3, i sabem que aquell camp té això, no pots donar per guanyat el partit”.

“L’experiència de l’any passat pot ser bona, un equip amb molt amor propi. El Toni Seligrat té equips molt durs, amb moltíssima actitud, que segur que estarà a dalt. Hem de controlar molt bé les jugades d’estratègia, que és un dels punts fort d’aquest equip, i nosaltres hem patit en aquestes accions en els primers tres partits”.

“La lesió de Marc Cardona és un contratemps important. Un jugador que ha estat una de les grans sorpreses agradables de l’inici de Lliga, però és una posició que sempre hem dit que tenim coberta amb Mujica, Dani Romera, que està a punt de reaparèixer... però, el Marc és un jugador important per mi i desitjo que es recuperi el més aviat possible”.

“Sabem que si es fan les coses bé, les victòries arriben. L’Alcoià és un altre rival directe, i aquest inici dur de calendari l’hem d’intentar treure de la millor manera possible, i de moment ho estem fent”.

18 jugadors convocats

L’equip viatja cap a Alcoi aquest dissabte, després de l’entrenament, i Gerard López ha convocat 18 jugadors. La llista és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Tarín, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Kaptoum, Gumbau, Xemi, Aleñá, Abeledo, Alfaro, Perea, Mujica i el juvenil Guillemenot, que debuta en una convocatòria amb el filial. Es queden fora per decisió tècnica Vilanova, Carbonell i Paik, mentre que es perden el partit per lesió: Varo, Borja López, Dani Romera i Marc Cardona. Marlon segueix sent baixa per tràmits burocràtics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut