Local

El millor hoquei, al Palau Blaugrana i al teu abast

L’equip de Ricard Muñoz garanteix espectacle en tots els seus partits al Palau Blaugrana i, com a soci, et convidem a ser-ne protagonista

La temporada 2016/17 està en marxa. L’OK Lliga, la Lliga Europea i la Copa del Rei són alguns dels principals reptes de l’equip de Ricard Muñoz. Els èxits no arriben sols i l’equip necessita el suport dels socis i sòcies per fer-se fort al Palau Blaugrana. L’accés al pavelló barcelonista és gratuït per a tots els socis i sòcies. L’espectacle i un alt nivell d’hoquei està garantit.

Socis i sòcies, entrada gratuïta

El socis i sòcies del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta per a tots els partits del Barça Lassa d’hoquei patins. Per poder accedir a veure el millor hoquei del món només cal presentar el carnet a les taquilles del FC Barcelona i retirar l’entrada per veure partits contra equips com el Porto, el Bassano, el Vic, el Liceo, el Reus, el Vendrell i tota la resta d’equips de l’OK Lliga.
El teu seient al Palau Blaugrana
Tots els socis i sòcies del FC Barcelona tenen la possibilitat de tenir el seu seient en els partits de l’equip del Ricard Muñoz amb l’abonament de temporada.

Més notícies aquí