El millor hoquei, al Palau Blaugrana i al teu abast

El millor hoquei, al Palau Blaugrana i al teu abast

L’equip de Ricard Muñoz garanteix espectacle en tots els seus partits al Palau Blaugrana i, com a soci, et convidem a ser-ne protagonista

La temporada 2016/17 està en marxa. L’OK Lliga, la Lliga Europea i la Copa del Rei són alguns dels principals reptes de l’equip de Ricard Muñoz. Els èxits no arriben sols i l’equip necessita el suport dels socis i sòcies per fer-se fort al Palau Blaugrana. L’accés al pavelló barcelonista és gratuït per a tots els socis i sòcies. L’espectacle i un alt nivell d’hoquei està garantit.

Socis i sòcies, entrada gratuïta

El socis i sòcies del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta per a tots els partits del Barça Lassa d’hoquei patins. Per poder accedir a veure el millor hoquei del món només cal presentar el carnet a les taquilles del FC Barcelona i retirar l’entrada per veure partits contra equips com el Porto, el Bassano, el Vic, el Liceo, el Reus, el Vendrell i tota la resta d’equips de l’OK Lliga.
El teu seient al Palau Blaugrana
Tots els socis i sòcies del FC Barcelona tenen la possibilitat de tenir el seu seient en els partits de l’equip del Ricard Muñoz amb l’abonament de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut