El filial, a punt per començar la lliga de Segona Divisió

El filial, a punt per començar la lliga de Segona Divisió

Els de Xavi Closas s’estrenen aquest dissabte a les 16h a la Ciutat Esportiva contra l’equip gallec d’O’Parrulo

El nou Barça B de Xavi Closas debuta a la lliga de Segona Divsió aquest dissabte en un partit a la Ciutat Esportiva contra una de les revelacions de la temporada passada a Segona, els gallecs d’O’Parrulo (16h, Ciutat Esportiva).

El filial afronta el primer partit de lliga després d’una pretemporada molt atípica en que el tècnic Xavi Closas no ha pogut comptar amb tota la plantilla als entrenaments fins a aquesta mateixa setmana. “Molts dels nostres jugadors han hagut de reforçar el primer equip durant la pretemporada perquè faltaven jugadors a causa de la disputa del Mundial”, explica el tècnic. Jugadors clau de l’equip com el capità Miquel Feixas, els nous fitxatges Sergio González i Albert Cardona, i els jugadors del planter Khalid, Xavi Cols i Hugo Alonso han pogut participar poc de la dinàmica del Barça B durant la pretemporada i s’han entrenat amb el primer equip.

Tot i les dificultats, el Barça B ha tret bona nota en els partits d’aquesta pretemporada. El filial ha disputat tres amistosos i no coneix encara la derrota: contra el CCR Castelldefels (2-2); contra l’Acasa París (6-1); i a la pista del Manresa (2-5). “El primer objectiu de la temporada és el de formar jugadors i preparar-los per fer el salt a Primera, però estem preparats per competir també”, diu Closas. Per la seva banda, el capità Miquel Feixas està convençut que l’equip donarà guerra a la categoria. “Som una plantilla molt jove, però estem carregats d’il·lusió i ambició i ho tenim tot per fer una bona temporada”, reconeix Feixas.

El Barça Lassa B presenta moltes novetats aquesta temporada, amb 5 nous fitxatges: Oriol Santos  (ala tanca); Iván Martín (pivot); Albert Cardona (ala pivot); Roger Bermusell (ala) i Sergio González (ala). L’staff també s’ha renovat. El nou entrenador Xavi Closas compta com a ajudants amb Oscar Alonso (segon entrenador), Raül Duran (fisioterapeuta) i Xavi Riera (delegat). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut