El Barça B debuta amb bon peu a la Lliga

Els blaugranes són els primers líders de la Lliga de Segona després de golejar O’Parrulo Ferrol (6-1)

Excel·lent debut del Barça B de Xavi Closas i Òscar Alonso a la Lliga de Segona. Els blaugranes van superar per 6-1 l'O’Parrulo Ferrol gràcies a un partit molt seriós en defensa i els gols de Sergio, Oriol Miquel -2-, Albert Cardona, Khalid i Iván.

Només començar, al minut 1, Sergio avançava el filial al marcador aprofitant una errada visitant. El gol va donar tranquil·litat al Barça, que va dominar el partit tot i que el marcador es va mantenir intacte fins al descans.

A la segona part es va repetir la història i el Barça B va tornar a marcar ben aviat, i aquesta vegada per partida doble. Dos gols en només dos minuts d’Oriol Miquel i d’Albert Cardona deixaven el marcador en un 3-0 clar favorable als locals. El resultat advers va obligar l'O’Parrulo a arriscar amb el porter jugador, però l’aposta no li va sortir va bé al conjunt gallec i Oriol Miquel feia el 4-0 a porta buida. Amb el partit sentenciat, un gol de Chicha tornava a posar en alerta els blaugranes, que acabarien sentenciant mitjançant Khalid i Iván.

El 6-1 final permet al Barça situar-se primer a la classificació per diferència de gols. El proper partit, diumenge que ve a les 12 h a la pista del Pozo de Múrcia B.