Porto, Bassano i Mérignac, els rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

Porto, Bassano i Mérignac, els rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

Ricard Muñoz assegura que “el grup és molt exigent” i que “haurem d’estar molt atents” per accedir als quarts de final

Porto, Bassano i Mérignac. Aquests són els tres rivals del Barça Lassa a la fase de grups de la Lliga Europea, que portarà l’equip blaugrana a Portugal, Itàlia i França.  El conjunt de Ricard Muñoz, cap de sèrie del grup B, tornarà a trobar-se amb el Porto a la fase de grups –ja ho va fer el curs passat– i també visitarà el PalaSind de Bassano del Grappa, l’escenari on va celebrar l’última Lliga Europea aconseguida el 2015. També s’haurà d’enfrontar al Mérignac francès, sotscampió de l’última Lliga francesa.

Ricard Muñoz considera que “el grup és exigent i haurem d’estar molt atents”. “El Porto és un dels candidats a guanyar la Champions; hi ha un equip italià com el Bassano, que ha entrat a última hora, però que s’ha reforçat molt bé, i també hi ha un equip francès amb el qual haurem d’estar atents”. D’aquesta manera, el tècnic blaugrana assegura que es tracta d’una Lliga Europea “il·lusionant” i desitja “arribar fins al final”. “Ho deixarem tot per ser-hi”.

En el sorteig celebrat aquest dissabte al matí a Mieres –amb el membre de la comissió esportiva Esteve Pérez com a representant blaugrana- el Barça Lassa ha estat el cap de sèrie del grup B. En cas de classificar-se per jugar els quarts de final, el rival seria el primer o el segon classificat del grup C, en què hi ha el Forte dei Marmi, l’Sporting Clube, el Reus Deportiu i el Quevert. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut