Arrenca el Mundial amb set jugadors del Barça Lassa

Arrenca el Mundial amb set jugadors del Barça Lassa

Paco Sedano, Juanjo, Aicardo i Sergio Lozano amb Espanya, Bateria i Dyego amb el Brasil i Rómulo Alves amb Rússia, protagonistes d’un campionat que se celebra a Colòmbia entre el 10 de setembre i l’1 d’octubre

Aquest dissabte se celebren els primers partits del Mundial de Futbol Sala a Colòmbia. El primer blaugrana a debutar serà Rómulo Alves, que s’estrena al grup B en un Rússia-Tailàndia aquesta propera matinada (1 h, diumenge –hora de Barcelona-). El Brasil de Dyego i Bateria es troba al grup D i debutarà la matinada de diumenge a dilluns contra Ucraïna (1 h, dilluns –hora de Barcelona-). I, finalment, Espanya –actual campiona d’Europa- s’estrena contra l’Iran al grup F la matinada de dilluns a dimarts (3 h, dimarts –hora de Barcelona).

Tots els jugadors del Barça Lassa juguen a les seleccions favorites per endur-se el títol. El Brasil és l’actual bicampiona del món i gran favorita, però la selecció espanyola arriba en un gran moment, després d’adjudicar-se el campionat d’Europa la temporada pasada. Finalment, Rússia té diversos jugadors nacionalitzats –cas de Rómulo Alves- i pot ser la gran sorpresa del torneig juntament amb l’Argentina.

El Mundial es podrà seguir per televisió a través dels canals GOL (partits en directe) i Eurosport.

Tots els partits dels jugadors del FC Barcelona (hora de Barcelona):

Rússia-Tailàndia (1 h, diumenge 11/09)

Brasil-Ucraïna (1h , dilluns 12/09)

Espanya-Iran (3 h, dimarts 13/09)

Rússia-Egipte (1 h, dimecres 14/09)

Brasil-Austràlia (1 h, dijous 15/09)

Espanya-l’Azerbaïdjan (1 h, divendres 16/09)

Rússia-Cuba (1 h, dissabte 17/09)

Brasil-Moçambic (11 h, dissabte 17/09)

Espanya-el Marroc (1 h, dilluns 19/09)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut