La Lliga comença amb derrota (31-10)

L’equip blaugrana no ha pogut superar el primer partit de la temporada 2016/17 contra la UE Santboiana al Camp Baldiri Aleu

La secció de rugbi del FC Barcelona no ha començat la Lliga de la Divisió d’Honor amb bon peu. L’equip dirigit per Stacy Duvenage ha caigut, aquest dissabte, en el primer partit de la competició contra la UE Santboiana (31-10) que s’ha disputat al Camp Baldiri Aleu.

Els blaugranes han mantingut l’equilibri en el marcador durant tota la primera part, arribant al descans amb un resultat en contra de 17-10. En la segona part, l’equip del Baix Llobregat ha començat a ampliar distàncies fins que la diferència s’ha fet impossible de remuntar per als blaugranes.

La UE Santboiana va acabar quarta a la Lliga de la temporada passada, mentre que el Barça es va quedar a les portes de les posicions del ‘play-off’ en quedar a la setena posició. Per aconseguir l’objectiu d’acabar la temporada entre els sis primers, l’equip blaugrana s’ha reforçat fitxant jugadors com Francisco Javier Sanz, Juan Ferreré, Rodrigo Tiranti, Andrés Sosa i Tomás Farge.

Aquesta primera derrota dels homes de Stacy Duvenage ha marcat l’inici d’una Lliga molt llarga per als jugadors del rugbi blaugrana, que lluitaran per aconseguir l’objectiu de l’equip, malgrat la derrota d’aquest dissabte davant la UE Santboiana.