Bartzokas i Tomic, a la presentació del Torneig d’homenatge a Diamantidis

Bartzokas i Tomic, a la presentació del Torneig d’homenatge a Diamantidis

El segon capità del Barça Lassa i l’entrenador del Barça han destacat que Diamantidis va canviar la manera de veure el bàsquet

Georgios Bartzokas i Ante Tomic han estat els representants blaugrana a la roda de premsa de presentació del Torneig d’Homenatge a l’exjugador de Panathinaikòs, Dimitris Diamantidis.

Tomic, segon capità blaugrana, ha estat acompanyat per Viktor Khryapa, del CSKA, Guy Pnini del Maccabi i Antonis Fotsis, de l’equip amfitrió. També hi era el gran protagonista d’aquest Torneig, Dimitris Diamantidis.

Els tres entrenadors dels equps participants també hi ha assistit. Així, Bartzokas ha estat al costat el tècnic del CSKA de Moscou, Dimitris Itoudis i del tècnic del Maccabi, Erez Edelstein.

Un bon test

Ante Tomic i el seu tècnic, Georgios Bartzokas han coincidit en un fet, “serà un bon test”. En el cas del pivot croat, el ‘44’ blaugrana ha explicat que “és un honor ser aquí representant el nostre Club en aquest homenatge a un dels millor bases de la història del bàsquet europeu. Serà un bon test per a nosaltres poder jugar contra altres rivals d’alt nivell.”

Per la seva banda, l’entrenador blaugrana ha mostrat la seva satisfacció per ser aquí: “Estem contents per haver rebut la invitació de Panathinaikòs. Jugarem contra grans equips i servirà per veure on som nosaltres i ells. Respecte a Dimantidis, malgrat que sempre hem estat rivals, tinc un gran respecte cap a ell. L’aprecio molt i estic d’acord amb el que ha comentat el meu col·lega Itoudis. Ha canviat la manera d’entendre el bàsquet.” 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut