El planter femení creix

El planter femení creix

L’aleví-benjamí és el nou equip de base del Barça, que aquesta temporada comptarà amb cinc equips de futbol femenins
El planter femení del FC Barcelona compta aquesta temporada amb un nou equip: l’Aleví-benjamí.  Format per catorze nenes d’entre 11 i 8 anys, aquest serà el conjunt de futbol femení més jove dels cinc del Club. A principis de setembre van portar a terme els primers entrenaments a la Ciutat Esportiva sota la direcció dels seus tècnics, Pablo Álvarez i Jaume Comellas.

Les jugadores de l’Aleví-benjamí són: Patrícia Pérez, Mar Pérez, Mar Rodríguez, Daniela Arbiol, Xènia Puigcercós, Martina González, Nina Pou, Aina Román, Maria Calderón, Laia Martret, Emma Gàlvez, Clàudia García, Ylènia Estrella i Tatiana Pérez.

Al marge del primer equip i d’aquesta nova plantilla, el Barça disposa de tres conjunts més en categories inferiors. Són el Femení B (dirigit per Zoe García i Carles Blanco), el Juvenil-Cadet (dirigit per David Forcat i Carles Llanes) i l’Infantil-Aleví (dirigit per Juan Carlos Hidalgo i Miquel Llorens). Tots tres equips de base van ser campions imbatuts de Lliga a la temporada passada.

La creació del nou Aleví-benjamí és una mostra més de l'aposta decidida del Club pel futbol femení.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut