FC Barcelona Lassa B - Reus Deportiu La Fira: Els joves planten cara però es queden sense final (4-8)

FC Barcelona Lassa B - Reus Deportiu La Fira: Els joves planten cara però es queden sense final (4-8)

L’equip de Jordi Camps ha lluitat de valent a la semifinal de la Lliga Catalana davant un Reus que ha mostrat la seva qualitat ofensiva

El Barça Lassa B ha buscat amb orgull el premi, però no l’ha aconseguit. L’equip de Jordi Camps ha plantat cara al Reus Deportiu en la semifinal de la Lliga Catalana disputada aquest dijous a Igualada. S’ha començat guanyant 2-0, s’ha arribat al descans 2-3 i, a la segona meitat, el 4-5 deixava somniar amb la sorpresa. El Reus, però, ha estat més encertat de cara a porteria i s'ha acabat imposant (4-8).

Dues dianes de Gerard Miquel i Oriol Garcia han obert un escenari favorable per al filial blaugrana. Àlex Rodríguez i Matías Platero, amb dos gols de l’argentí, s’han encarregat de capgirar el marcador. Just després de començar la segona meitat, l’osonenc Rodríguez ha establert el 2-4 i l’exblaugrana Marc Torra ha fet el 2-5.

El filial no s’ha donat per vençut. Pablo Najera i Aleix Borregán, transformant una falta directa, han ajustat l’electrònic de Les Comes fins al 4-5. Restaven 15 minuts de joc i l’accés a la final de la Lliga Catalana era possible, però els de Mariotti han estat més efectius davant Blai Roca i Platero, Àlex Rodríguez i Marc Ollé han tancat el marcador.

La trajectòria del conjunt blaugrana en la segona edició després de la recuperada Lliga Catalana ha finalitzat a la semifinal després que el primer equip fos el primer classificat del Grup A –empat contra el Voltregà (1-1) i victòria contra el Noia Freixenet (5-3). Els quatre compromisos del primer equip a Portugal van fer que el filial disputés els quarts de final contra el Manlleu el passat dimarts 6, guanyant 5-4 i accedís per mèrits propis a la semifinal d’Igualada.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut