Ple de victòries blaugrana a la primera fase del Mundial

Ple de victòries blaugrana a la primera fase del Mundial

Els set jugadors del Barça Lassa que competeixen amb Espanya, Rússia i el Brasil accedeixen als vuitens de final després d’haver guanyat tots els partits disputats

S’ha acabat la primera fase del Mundial de futbol sala de Colòmbia amb protagonisme destacat dels set jugadors del Barça Lassa que disputen la competició. Paco Sedano, Juanjo, Sergio Lozano i Jesús Aicardo amb Espanya, Bateria i Dyego amb el Brasil i Rómulo amb Rússia han guanyat els tres partits de la primera fase que han disputat i tots ells seran als vuitens de final del Mundial.

Espanya ha derrotat a l’Iran (5-1), a l’Azerbaïdjan (4-2) i el Marroc (4-3) amb bona nota per als porters Paco Sedano i Juanjo, i actuacions individuals destacades de Sergio Lozano i Jesús Aicardo, autors de tres gols cadascun d’ells en aquesta primera fase.

El Brasil, per la seva banda, s’ha desfet en aquesta primera fase d’Ucraïna (3-1), Austràlia (11-1) i Moçambic (15-3). Bateria ha fet dos gols i Dyego ha participat en comptagotes en els tres primers partits de la competició.

Per últim, la Rússia de Rómulo també ha guanyat els tres partits de la primera fase contra Tailàndia (6-4), Egipte (6-1) i Cuba (7-1). Rómulo ha fet de líder a la pista i va marcar dos gols en el partit contra Egipte.

Un cop acabada la primera fase, a partir d’aquest dimarts es disputaran els vuitens de final del Mundial amb els següents enfrontaments per als jugadors del Barça Lassa: Rússia-Vietnam, la matinada de dimarts a dimecres (00.30h); el Brasil-Iran, la matinada de dimecres a dijous (00.30h); i Espanya-Kazakhstan, també la matinada de dimecres a dijous (00.30h).

Calendari i horaris dels vuitens de final:

Rússia-Vietnam (dimecres dia 21/09, 00.30h –hora Barcelona-)

Brasil-Iran (dijous 22/09, 00.30h –hora Barcelona-)

Espanya-Kazakhstan (dijous 22/09, 00.30h –hora Barcelona-)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut