El Barça CBS comença la temporada amb victòria (57-48)

L'equip que entrena Mateo Rubio va fer un bon bàsquet en un matx en què totes les jugadores van sumar

El Barça CBS ha sumat la primera victòria del nou curs 2016/17 després de superar per 57-48 el JET de Terrassa. Ha estat un matx en què l’equip blaugrana ha generat il·lusió gràcies al seu treball, esforç i capacitat de patiment.

I és que ha estat un triomf coral, ja que les 9 jugadores que han sortit a pista han aportat i, vuit d’elles, han jugat 18 o més minuts. Sota les ordres de l’experimentat Mateo Rubio, el primer equip femení no ha començat bé el partit amb l’11-18 del primer període, que s’ha reduït amb un parcial favorable de 15-11 per marxar al descans tan sols tres punts per sota (26-29).

En la represa el ritme ja era blaugrana, amb un joc més dinàmic i podent anotar amb més facilitat. Al final del tercer quart, un avantatge de sis punts gràcies a n parcial de 21-12. En els darrers deu minuts calia rematar la bona feina feta en el tercer parcial i així ha estat. Amb menys encert, però fortes al darrere, les noies de Rubio han tancat el matx amb el 57-48 que certificava el primer triomf del nou curs.

El pròxim partit serà el diumenge 25 de setembre, a les 12.30h, a Virrei Amat, al pavelló del SESE.