Infante de Sagres – FC Barcelona Lassa: Bon ritme de joc i tercera victòria a Portugal (2-6)

L’equip de Ricard Muñoz ha superat el conjunt amfitrió a la semifinal Cidade de Porto, amb un Pablo Álvarez molt encertat

Tercer partit de l’estada a Portugal i tercera victòria. I amb bon ritme de joc. El Barça Lassa ha superat aquest dissabte a la tarda l’Infante de Sagres, el conjunt amfitrió, i aquest diumenge disputarà la final del torneig Cidade de Porto contra el Benfica.

El conjunt barcelonista ha dominat davant l’Infante de Sagres, equip que milita a la Segona Divisió portuguesa, però ha hagut d’impregnar un elevat ritme de joc. Pablo Álvarez ha obert el marcador ben aviat i Edu Lamas, amb una rematada al segon pal, ha establert el 0-3. Abans del descans, Tiago Jorge ha rematat a l’aire una bola i ha pogut superar Egurrola.

Ben entrada la segona de les dues parts de 20 minuts, Pablo Álvarez ha tornat a demostrar la seva capacitat golejadora. Dos gols en un minut per completar el seu pòquer personal i 5-1 en el marcador. L’afició local ha pogut tornar a celebrar una diana, després de l’acció de Tiago Pinheiro. Igual que en el duel de divendres contra el Marco, Lucas Ordóñez ha protagonitzat l’última jugada del partit i ha establert el 2-6 definitiu.

Davant l’Infante de Sagres, els de Ricard Muñoz mantenen el camí del triomf a Portugal, després de superar el Juventude de Viana (0-2), el Marco (0-10) i, ara, L’Infante de Sagres (2-6). La final del torneig Cidade de Porto es disputarà aquest diumenge a la tarda (17.00 hores de Barcelona) davant el Benfica. Serà la repetició de la semifinal de la Lliga Europea i l'últim assaig abans de la Supercopa d’Espanya contra el Reus.