Tolrà, Roger i Joselito: la referència del planter

Tolrà, Roger i Joselito: la referència del planter

En una entrevista a Barça TV, els tres expliquen la seva trajectòria conjunta des de les categories inferiors fins que han arribat a coincidir al primer equip.

Tolrà, Roger i Joselito van coincidir al Barça B a les ordres d’Andreu Plaza i s’han retrobat aquesta temporada al primer equip. Els tres tenen moltes coses en comú. D’entrada, els tres són de la generació del 91. Els tres han jugat a les categories inferiors del Barça. Els tres han marxat cedits abans de tornar. I els tres, amb només 25 anys, ja s’han consolidat al primer equip.

En una entrevista conjunta a Barça TV, Tolrà, Roger i Joselito repassen la seva trajectòria fins a consolidar-se al primer equip. Tolrà i Roger van arribar al Barça en categoria cadet i fa mitja vida que juguen plegats. “Fa molta il·lusió arribar al primer equip junts després de tanys anys”, diu Tolrà. “És especial perquè hem compartit somnis i il·lusions des de petits que ara s’han fet realitat”, explica Roger.

Joselito, nascut a Cadis, va arribar al Club amb 20 anys i el seu primer any al filial va coincidir amb Tolrà, Roger i el tècnic Andreu Plaza. “Era inimaginable pensar que tots quatre tornaríem a coincidir al primer equip”, reconeix. “Veure que tres jugadors formats aquí hem arribat al primer equip segur que és un estímul i una referència per als nois del planter”, argumenta Joselito.

No en tenen prou d’arribar al primer equip. Tolrà, Roger i Joselito volen “guanyar títols” amb el Barça. Només ells tres saben tot el que els ha costat arribar fins aquí i no volen deixar escapar l’oportunitat. I ho expliquen tot a Barça TV en una entrevista imprescindible que fa molt evident la bona química i la complicitat que tenen entre ells. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut