UD Unificación Bellvitge - Juvenil A: Victòria amb solvència (0-3)

El Juvenil A s’ha imposat a l'UD Unificación Bellvitge per 0 a 3 en la segona jornada de la Lliga

Els nois de Gabri Garcia han aconseguit una important victòria en la segona jornada de la Lliga de la Divisió d’Honor al camp de la Feixa Llarga contra l'Unificación Bellvitge, a les 18 hores. Els blaugrana han superat el seu rival amb gols d’Abel Ruiz, Lee i Dani García, que debutava en partit oficial.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 38. El protagonista de la diana ha estat Abel Ruiz, que ha rematat una bona passada enrere des de dintre l'àrea. Els blaugranes han arribat a la mitja part amb el 0 a 2, després que Lee permetés a l’equip relaxar-se amb un gol al minut 44 amb un xut des de la frontal.

L’enfrontament quedava sentenciat en el minut 62, quan Montes feia una assistència a Dani García a boca de canó, que marcava l’últim gol del partit. D'aquesta manera, el nou fitxatge que debutava en partit oficial, s'estrenava amb gol. Els blaugranes segueixen amb la porteria a zero i, en només dos partits, ja han marcat cinc gols. El pròxim partit dels culers serà ja de la Youth League, quan dimarts rebran el Celtic FC al Miniestadi, a les 16 hores, amb entrada gratuita.

Golejada de líder a domicili

El Juvenil B del Barça també ha guanyat el seu partit de Lliga davant la Damm C.F al seu camp (0-5). Els jugadors de Quique Álvarez han realitzat un gran partit a domicili evidenciant el gran estat de forma en aquest inici de campionat. A més de la golejada, els blaugranes han tornat a deixar la porteria a zero per tercer partit consecutiu i el balanç és de 10 gols a favor i cap en contra. Una manera contundent d’iniciar la Lliga Nacional Juvenil. Els gols d’Alejandro Orellana (min 8), Juan Miranda (min 19) han situat el 0-2 abans del descans. A la represa,  Kike (min 53), Ricard Puigmartí (min 74) i un altre cop Kike (min 89) han arrodonit el triomf per sumar tres punts més i col·locar-se a la part alta de la classificació invictes.