Procés de sol·licitud d’entrades per al partit a l'estadi del Borussia Mönchengladbach

Procés de sol·licitud d’entrades per al partit a l'estadi del Borussia Mönchengladbach

Aquells socis que vulguin assistir al primer desplaçament de la Lliga de Campions 2016/17 hauran d’omplir el formulari obert des del 13 de setembre a les 10 hores fins al dimecres 14 a les 19 hores.

Des de dimarts, 13 de setembre, a les 10 hores, i fins al dimecres dia 14, a les 19 hores, estarà obert als socis el formulari d’inscripció per sol·licitar entrades per al partit que el FC Barcelona disputarà a l’estadi del Borussia Mönchengladbach el dimecres 28 de setembre, corresponent a la fase de grups de la Lliga de Campions.  

El preu únic de les entrades és de 27,50 €, i les peticions dels socis cal fer-les a través del formulari que trobareu a l’enllaç següent:

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.311 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.572) i les penyes (393). La resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

En el cas que la demanda d’entrades superi l’oferta disponible, el dijous dia 15 de setembre se celebrarà un sorteig per repartir-les entre els socis que n’hagin sol·licitat. La recollida de les localitats s’efectuarà els dies 19 i 20 de setembre.

Ofertes de viatge amb FCB Desplaçaments

Per a aquest partit FCB Desplaçaments ofereix dues possibilitats de viatge amb avió, amb anada el mateix dia del partit i tornada al matí o a la tarda de l’endemà.

Aquests viatges, especialment dissenyats pels aficionats blaugrana, inclouen el bitllet d’avió Barcelona-Düsseldorf-Barcelona, els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, l’hotel, el centre de la ciutat i l’estadi, l’hotel amb esmorzar inclòs, assegurança de viatge, pack d’animació i assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut