FC Barcelona Lassa B – CB Prat: Comença el curs amb derrota (72-84)

El filial blaugrana, per darrere en el marcador tot el partit, ha estat a punt de reaccionar al final però ha acabat caient en el primer partit

El FC Barcelona Lassa B de bàsquet ha començat aquest diumenge la Lliga de Leb Or, i ho ha fet amb derrota. Els nois d’Alfred Julbe, amb un equip ple de novetats, ha inaugurat el curs 2016/17 amb la visita del CB Prat al pavelló de la Ciutat Esportiva. El primer quart (14-26) ja ha obert una escletxa al marcador que a la llarga s’arrossegaria durant la resta del partit. Les pèrdues de pilota condemnaven el filial blaugrana, que es veia a remolc d’un Prat seriós.

El segon quart ha seguit la mateixa línia, i el Prat ha pogut ampliar una mica més el seu avantatge. Els de Julbe intentaven, sense encert, entrar en el partit i en el marcador. El resultat al descans (31-50) era una llosa de cara a la segona part, però en tornar dels vestidors el joc s’ha anivellat. El Barça Lassa ha millorat la seva defensa, i ha deixat l’equip visitant en 15 punts per al 48-65 que reflectia el marcador al final del tercer quart.

La victòria visitant semblava sentenciada, però els culers han fet un pas endavant en l’últim període. Amb més encert de cara a cistella i amb una bona defensa, el Barça Lassa B s’ha anat apropant a poc a poc en el marcador. S’han arribat a posar a vuit punts 72-80, però el Prat ha sabut gestionar l’avantatge i finalment ha certificat la derrota del Barça Lassa B en la primera jornada de la Leb Or.