Local

Rómulo jugarà la final del Mundial

El jugador brasiler nacionalitzat rus ha vist des de la graderia, per sanció, la victòria de Rússia en la semifinal contra l’Iran per 4-3

El Barça Lassa de futbol sala tindrà un representant a la final del Mundial de Colòmbia que es disputarà el proper dissabte a les 21.30 (hora de Barcelona). Serà Rómulo Alves, un dels líders del combinat rus. Tot i perdre’s la semifinal d’aquesta passada matinada per sanció, Rómulo ha vist com la seva selecció ha derrotat a l’Iran i s’ha classificat, per primera vegada en tota la història, per a la final del Mundial.

El rival de Rússia a la final serà el vencedor del Portugal-Argentina que es disputa aquesta propera matinada. Rómulo és, fins ara, un dels jugadors més destacats del Mundial. Al marge de liderar a la selecció de Rússia sobre la pista, també presenta unes estadístiques impecables amb 3 gols marcats, i 3 assistències de gol repartides. Rómulo ha de ser un dels puntals del nou projecte del Barça Lassa d’Andreu Plaza per a aquesta nova temporada. El jugador brasiler nacionalitzat rus ja va fer l’stage d’Andorra amb la resta de l’equip a principis de juliol i podria reincorporar-se la setmana que ve convertit en nou campió del món.

Més notícies aquí