Lliurament de les primeres insígnies d'or de la temporada als socis amb 50 anys al club

Lliurament de les primeres insígnies d'or de la temporada als socis amb 50 anys al club

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han rebut a la Llotja President Suñol els primers 30 socis dels 369 que recolliran aquest any la seva distinció per haver-se vinculat al Barça l’any 1966

El FC Barcelona ha celebrat aquest dissabte la festivitat de la Mercè, patrona de la ciutat, amb el primer acte d’entrega de les insígnies d’or del Club als socis que aquest any 2016 compleixen 50 anys de fidelitat a l’Entitat. El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner han lliurat les primeres 30 insígnies de les 369 que s’entregaran en els dotze actes que es programaran al llarg de tota la temporada.

Aquest acte ha tingut lloc a la Llotja President Suñol del Camp Nou, escenari que substitueix l’Auditori 1899 per acollir els lliuraments d’insígnies d’aquest curs. Amb el canvi d’emplaçament també s’ha decidit disminuir el nombre de socis homenatjats en cada acte, i en cada entrega d’insígnies d’or es convocaran una trentena de socis, com els que avui han assistit a aquest primer lliurament.

L’acte de lliurament de les insígnies d’or és un dels esdeveniments institucionals i socials més importants del Club, perquè és un reconeixement a la fidelitat de la vinculació dels socis amb el FC Barcelona.

Josep Maria Bartomeu ha saludat aquests primers socis homenatjats avui i els ha fet entrega de la corresponent insígnia pels seus 50 anys de fidelitat blaugrana, en una recepció més personal i propera dels màxims directius barcelonistes amb els socis homenatjats i els familiars que els han acompanyat.

En el seu parlament, Josep Maria Bartomeu ha agraït el suport i la constància dels socis presents: “Amb aquest acte celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquell moment de crisi, tots vosaltres vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club, que de mica en mica i amb l’esforç de tots ha aconseguit una posició privilegiada i s’ha situat entre els clubs més importants del món”.

L’entrega de les insígnies d’or ha estat l’acte principal de la diada de la Mercè, que ha començat amb una Santa Missa a l’Auditori 1899 per celebrar la festivitat de la patrona de Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut