Víctor Claver i Justin Doellman: “Anem a Vitòria amb ganes i il·lusió”

Víctor Claver i Justin Doellman: “Anem a Vitòria amb ganes i il·lusió”

Tant el valencià com el nord-americà ressalten que volen “començar bé la temporada guanyant la Supercopa”

Víctor Claver i Justin Doellman han atès els mitjans informatius aquest dijous abans de l’últim entrenament de l’equip al Palau Blaugrana. “Volem anar per aquesta Supercopa, volem fer-ho bé des del principi. Començar guanyant sempre ajuda i per això ens entrenem cada dia. Si no guanyem, haurem de seguir perquè queda molt camí per davant”, comenta Víctor Claver, que assegura: “Estic content d’estar al Barça, és una gran oportunitat. Espero que aquesta etapa sigui molt bona i que aconseguim els objectius”.

“És un repte jugar contra el Madrid, serà divertit. Han guanyat alçada, depèn també de nosaltres fer el nostre joc. La Supercopa és important, és una bona manera de començar la temporada, sobretot si guanyes”, opina el seu company Justin Doellman, per la seva banda.

“Randolph pot marcar les diferències a Europa i haurem de donar el 100% perquè no puguin utilitzar-lo bé. Com se’l para? És difícil, té molta qualitat ofensiva, li agrada tenir la pilota, llançar..., els ajudarà molt”, diu Claver pel que fa al rival, el Reial Madrid.

Altres declaracions dels protagonistes:

Víctor Claver

“Crec que queda temps per veure com estaran els equips. Potser poden partir amb l’avantatge que fa temps que juguen junts. Hem anat millorant a poc a poc”.

“Bartzokas té la seva filosofia, la forma de treballar és semblant a Krasnodar. Esperem que hi hagi bons resultats”.

“L’absència de Koponen? No ha canviat la forma de preparar el partit, però ara només hi ha Rice de base i Ribas haurà d’ajudar en l’‘1’. Serà feina de tots”.

“Fins ara he entrenat de ‘4’, però no hi eren Doellman i Vezenkov. Crec que també jugaré de ‘3’, no és una cosa parlada i serà l’entrenador qui ho valori”.

Justin Doellman

“Claver és un gran jugador, un dels jugadors top a Espanya. Té condicions, alçada, és un jugador de l’equip nacional..., tinc ganes de jugar amb ell”.

“Jugar amb Kosovo era bo per a mi per preparar la temporada, em van trucar, va ser una bona oportunitat per a mi”.

“El més important amb Koponen és que es recuperi, que estigui bé, i quan pugui tornarà a l’equip, nosaltres no sabem quan tornarà, ho decidiran els doctors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut