Borussia – Juvenil A: Seguir creixent a Europa

Borussia – Juvenil A: Seguir creixent a Europa

14 hores: L’equip de Gabri vol seguir invicte aquesta temporada a costa del Borussia Mönchengladbach a la UEFA Youth League

Toca tornar a canviar de xip pel Juvenil, ara a Europa. Els de Gabri es veuen les cares amb el Borussia Mönchengladbach aquest dimecres (14 hores) al Fohlenplatz Youth Stadium, just al costat del Borussia Park, on jugarà el primer equip de Luis Enrique a les 20.45 hores. A la primera jornada, els blaugrana van guanyar al Celtic (2-1) amb gols de Pérez i Guillemenot, mentre que els alemanys van perdre contra el Manchester City (4-1). Aquest cop, els de Gabri buscaran la primera victòria a domicili a Europa, un fet que marca la diferència en aquesta competició. A més, el Juvenil A encara no coneix la derrota aquesta temporada ja que ha guanyat les quatre jornades de Lliga i el primer partit de la Youth League. El partit es podrà seguir a través de les xarxes socials de la @FCBMasia ja que no hi ha cap televisió que el doni en directe.

Declaracions Gabri Garcia:

“Estem al segon partit, fora de casa, contra un rival complicat jugant fora de casa però amb molta confiança després dels resultats tant a la Lliga com a la Youth League”.

“Aconseguir la primera victòria fora de casa seria important, a part pel que significa a la Youth League on guanyar fora és molt bon resultat, per mirar també a la Lliga, una competició on estem tots molts il·lusionats aquest any per continuar amb aquesta línia. Pots créixer com a equip, però les victòries sempre t’ajuden a créixer molt més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut