Gerard López: “El Cornellà és un equip competitiu i sap a què juga

Gerard López: “El Cornellà és un equip competitiu i sap a què juga"

El davanter Dani Romera és la gran novetat a la llista de convocats un cop recuperat de la lesió de llarga durada al menisc

El Barça B segueix liderant la classificació després de la victòria la passada jornada contra el Mallorca B (2-3). Els de Gerard reben el Cornellà (17.30 hores / Barça TV) al Mini, on han guanyat els tres partits que hi han jugat. El tècnic Gerard López i el jugador Xemi Fernández han parlat amb Barça TV de les sensacions abans del partit.

Declaracions Gerard López:

“Estem confiats pel fet d’on venim, per les victòries, pels resultats, per la imatge de l’equip i les bones sensacions però també amb un respecte molt gran pel Cornellà, per la feina que fa des de fa unes temporades, un equip molt competitiu, que sap a què juga, l’any passat va estar a punt de colar-se a play-off amb un molt bon entrenador”.

“És un dels equips que més respecto de la categoria i que hem de tenir en compte. Ens coneixem bé, ens hem enfrontat diverses vegades i sempre ha estat un rival difícil. Vénen d’una derrota important a casa contra el Gavà, només havien rebut un gol fins aquest partit”.

“Tinc la sort de comptar pràcticament amb la totalitat de la plantilla exceptuant Marc Cardona. Tinc problemes per fer l’11 i fer la convocatòria, però són problemes que tots els entrenadors voldrien tenir. Estem en un bon moment, sobretot en l'aspecte competitiu”.

Declaracions Xemi Fernández:

“El Cornellà és un equip molt competitiu, el seu míster sempre els imposa molta intensitat. És un dels partits que més ens costaran, encaixen poc i això és el que els fa tan forts”.

“Sabem que hem fet moltes coses bé, però també que hem de corregir coses, com per exemple els gols encaixats fins ara. Si volem estar a dalt la resta de la temporada ho hem de corregir”.

Convocatòria amb la novetat de Dani Romera

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit. La llista és la següent: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Tarín, Marlon, Moisés, Martínez, Sarsanedas, Carbonell, Kaptoum, Fali, Xemi, Aleñá, Alfaro, Perea, Mujica i Dani Romera, la gran novetat. El davanter andalús, que ja va rebre l’alta mèdica la setmana passada, s’estrena en una llista aquesta temporada després de la lesió. Se'n queden fora per decisió tècnica Vilanova, Gumbau, Paik, Abeledo i Borja López, mentre que es perd el partit per lesió Marc Cardona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut