Remuntada de líder del filial (4-2)

El conjunt blaugrana va vèncer un partit, corresponent a la tercera jornada de Lliga, que a la mitja part tenia coll amunt.
Tres de tres. Com el primer equip, el Barça Femení B compta tots els seus compromisos de Lliga per victòries. L’última, això sí, amb moltes dificultats davant del Porto Cristo a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que l’equip, que partia sense set internacionals sub-17 concentrades amb Espanya per al Mundial de Jordània, va haver de capgirar un marcador advers al descans.

Les locals s’havien avançat ben aviat per mitjà de Berta Bou, però les balears van situar l’1-2 a la mitja part gràcies a les dianes de María i Bárbara. Les noies dirigides per Zoe García van treure el caràcter a la represa i entre els minuts 52 i 62 firmarien el 4-2 definitiu. Laura Martínez, Maria Benedicto i Laia Muñoz van ser les autores dels gols.