BM Nava – FC Barcelona Lassa B: La següent ronda de la Copa espera (30-32)

El filial va aconseguir un treballat triomf a Segòvia en la primera ronda de la competició

El FC Barcelona Lassa B d’handbol segueix el seu camí a la Copa del Rei. I ho fa després que els de Lorenzo Rueda derrotessin el Viveros Herol BM Nava a domicili, en la primera fase de la competició, amb un treballat triomf (30-32) en el segon duel en menys d’una setmana contra els segovians. Treballat perquè, fins a la segona meitat, el filial blaugrana no va poder ampliar el marcador. Finalment, però, els cinc gols de diferència a cinc minuts del final van ser suficients perquè els catalans puguin jugar la següent ronda de la Copa.

Durant la primera part, el partit es va caracteritzar per la manca d’ajust defensiu de tots dos conjunts i pels atacs ràpids. El resultat d’aquest joc va ser un marcador força elevat al descans (15-17). Però, després del pas per vestidors, la defensa del filial es va assentar sobre la pista del Municipal de Nava de la Asunción i els de Lorenzo Rueda ho van aprofitar per posar-se cinc gols per sobre dels d’Oscar Perales. Una diferència que es va anar mantenint fins a manca de cinc minuts per al final, quan el Nava va utilitzar la defensa individual per intentar retallar distàncies. Malgrat tot, el Barça Lassa B va poder aguantar el triomf, amb el 30-32 final.