Barça – Kiel: Els dos grans d’Europa, cara a cara

Barça – Kiel: Els dos grans d’Europa, cara a cara

El Palau Blaugrana viu avui un dels millors partits del món

Els dos grans dominadors de l’handbol mundial de la darrera dècada es veuran de nou les cares al Palau Blaugrana. A les 19.30 h de dissabte i en directe per Esport3, el pavelló blaugrana acollirà la segona jornada de la VELUX EHF Champions League. Serà el debut a casa dels de Pascual i ho faran contra el THW Kiel, un dels millors equips del món.

Dominadors de l’handbol

El FC Barcelona suma nou Copes d’Europa i el THW Kiel, tres. Els alemanys han estat en sis de les set Finals a Quatre jugades, i els blaugranes, en cinc de les set. Amb aquestes dades es demostra que el partit d’avui al Palau és un dels espectacles més interessants de l’handbol mundial.

L’entrada al partit és gratuïta per als socis i sòcies del FC Barcelona i els menors de 14 anys també poden accedir-hi gratuïtament. Les entrades per al públic és poden adquirir en aquest enllaç.  

De poder a poder

Els precedents demostren la rivalitat històrica i la igualtat entre ambdues entitats: 21 partits oficials, 10 triomfs blaugrana, 10 per als alemanys i un empat.

Tots dos equips han fet una aposta de rejoveniment, el Barça amb la incorporació de joves com Andersson, Mem i N’Guessan, i els alemanys, amb noms com Nilsson o Bilyk.

A més, un estol de jugadors de primera línia mundial sortiran al Palau Blaugrana a jugar un dels partits més atractius de l’handbol mundial, Landin i Wolff trobaran Pérez de Vargas i Ristovski a l’altra porteria.

Tomás i Zeitz, Entrerríos i Duvnjak, Sorhaindo, Syprzak i Noddesbo davant Hansen i Wiencek…, l’explosivitat de Santos davant l’eficàcia de Valero Rivera, veure com llancen Jallouz, Jicha o com ho fa Vujin. Tots aquests duels demostren que avui el Palau Blaugrana viurà un dels grans espectacles de l’handbol mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut