FC Barcelona Lassa – ICG Software Lleida: L’OK Lliga aterra al Palau

FC Barcelona Lassa – ICG Software Lleida: L’OK Lliga aterra al Palau

(21.00 hores, Barça TV) L’equip de Ricard Muñoz rep el Lleida amb la voluntat de sumar tres punts en un duel “molt difícil”

L’OK Lliga aterra al Palau Blaugrana, a la casa de l’equip que l’ha conquerit les últimes tres temporades. Ho fa aquest divendres (21.00 hores, Barça TV i OK Liga TV) en la segona jornada de la competició regular i amb l’ICG Software Lleida com a rival.

El Barça Lassa afronta aquesta cita després d’haver iniciat amb bon peu l’OK Lliga, amb un triomf a la pista del Vendrell (2-3). Aquest inici positiu s’haurà de confirmar al parquet del Palau davant un conjunt lleidatà que també suma tres punts després d’haver superat al Vic (2-1). És per això que Ricard Muñoz fa un advertència: “Sóc dels que pensa que no hi ha cap rival que no sigui complicat, que no hi ha cap partit fàcil. Espero un partit difícil davant un Lleida que ve de guanyar un gran rival”.

Els lleidatans s’han reforçat aquest estiu amb Borja López (Voltregà) i l’argentí Darío Giménez (Bassano), a més de comptar amb una plantilla experta amb els germans Lluís i Andreu Tomàs, Carlos Trilla o Lluís Rodero.  “El Lleida sap molt bé a què juga, està molt ordenat en defensa i en atac i hem de fer un partit molt seriós”, explica Xavi Barroso.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut