Local

L’Infantil B, solidari amb l’autisme

Els jugadors de l’equip de Sergi Milà volen ajudar a que Raúl, germà del seu company Álex Valle, pugui fer esport tot l’any col·laborant amb la iniciativa solidària ‘Road to Berlin’ que impulsa l’Associació Aprenem

L’Infantil B no el formen només 23 jugadors. A l’equip de Sergi Milà i Òscar Hernández hi ha un jugador més. Un company que mai falla, que sempre hi és. Es veritat que no porta la samarreta blaugrana i que no surt al terreny de joc a disputar el partits, però ell és el jugador número 24 de la plantilla i tots ho saben. Ell és el company al que tots estimen, que tots abracen i que sempre surt a les fotografies quan es guanya un títol. Ell és el Raúl, germà del defensa Àlex Valle, i té autisme. Ara tot els jugadors de l’Infantil B han volgut retre-li un sincer homenatge donant suport a la campanya ‘Road to Berlín’, que té l’objectiu de recollir diners per què els nens i nens de l’Associació Aprenem puguin fer esport inclusiu amb un suport durant l’any.

Aquesta iniciativa va néixer gràcies al corredor de marató Albert Navarro, membre de l’Associació Aprenem i pare de dos bessons amb autisme, que va posar en marxa les campanyes ‘Road to Chicago 2013’ i ‘Road to Boston 2014’ amb les que va recaptar més de 10.000 euros i que han permès a 20 nens i nenes, entre els que es troba en Raúl, fer esport inclusiu durant tot l’any. En Raúl, sense anar més lluny, fa atletisme. L´esport és una eina d´inclusió fantàstica pels nens amb autisme ja que els aporta motivació, moviment, salut, acceptació de normes, sociabilització, tolerància a la frustració, etc. Diumenge es corre la marató de Berlín i el projecte ja porta recaptats més de 3.700 euros a través de la web www.elmeugradesorra.org. Avui els jugadors de l’Infantil B s’han sumat a la campanya de suport a l’autisme per què el Raúl és un més de l’equip. És el jugador numero 24. I ells, que sempre estan al seu costat, no el volen deixar sol. Tots volen córrer junts ‘Road to Berlin’.

Més notícies aquí