Cop d’autoritat del Barça B a Múrcia

Els de Xavi Closas s'imposen al Pozo 'B' per un ajustat 3-4 amb gols d'Oriol Miquel (2), Khalid i Oriol Santos.

Dos dels equips amb més qualitat de Segona Divisió s'enfrontaven sobre el parquet del Palau dels Esports de Múrcia. Els dos filial van sortir molt intensos a la pista, practicant un futbol sala directe i ofensiu.

El jugador del Pozo B Dani García sorprenia amb una primera ocasió clara que marxava per centímetres sobre la porteria de Feixas, però el primer gol del partit arribaria en un penal transformat per Oriol Miquel (0-1). Piqueras empatava per als locals també de penal , al minut 13, després d'una jugada embolicada que va acabar amb l'expulsió, per vermella directa, de Bermusell (1-1).

Alberto va tenir en els seus peus la possibilitat d'avançar els locals, al minut 16, però va ser de nou Oriol Miquel, aprofitant una pèrdua de pilota dels de Josan González, qui anotava des del terra el segon gol del Barça B (1-2). Duraria poc l'alegria blaugrana perquè José Mario, en una triangulació, definia per deixar el marcador en taules al descans (2-2).

A la segona part el partit va seguir amb la mateixa tònica, amb els dos equips abocats a l’atac i compactes en defensa, amb un bon ritme de joc. Les ocasions es van succeir a les dues porteries,  però l’empat es va mantenir al marcador per l’encert dels porters Feixas i Guillamón, aquest últim substitut del sancionat Chemi. A vuit minuts pel final, però, Khalid tornava a avançar el Barça amb una gran definició al primer pal aprofitant una assistència de Xavi Cols (2-3).

Als minuts finals, l’àrbitre va expulsar Feixas per una entrada sobre Dani García que deixava els locals amb superioritat numèrica, amb Yeray defensant la porteria blaugrana. No obstant això, la defensa avançada dels de Xavi Closas va dificultar les arribades d'ElPozo B. Amb els locals jugant de 5, Oriol Santos aprofitava un robatori per marcar novament (2-4).  I als instants fnals Dani García, des dels deu metres, retallava diferències (3-4).

Després d'aquesta victòria, el Barça B suma sis punts en dos partits i es col·loca colíder de la lliga juntament amb  Valdepeñas.