Barça – Kiel: Màxima igualtat

Barça – Kiel: Màxima igualtat

Els precedents històrics indiquen la igualtat existent entre els dos clubs

Dissabte a les 19.30 h i en directe per Esport3 el Palau Blaugrana viurà un dels enfrontaments històrics de l’handbol europeu. El FC Barcelona Lassa i el THW Kiel jugaran per 22a ocasió en partit oficial. La història ens diu que l’equilibri és màxim.

Tot empatat

El FC Barcelona i el THW Kiel han jugat 21 partits oficials al llarg de la seva història i el balanç és absolutament equilibrat: 10 triomfs blaugrana, 10 triomfs alemanys i 1 empat.

Per iniciar l’històric d’enfrontaments ens hem remuntat a la temporada 1999/2000, en què el Barça d’handbol va superar el THW Kiel a la final de la Champions, en partit d’anada i tornada, i va assolir la cinquena Champions de manera consecutiva, sisena de la història del Club.

La història ens deia que el Kiel guanyava a casa i el FC Barcelona al Palau Blaugrana fins que la temporada 2008/09 els alemanys van assolir el seu primer triomf a Barcelona per 27 a 31. Però el Barça també va trencar la imbatibilitat de Kiel, a casa, respecte als blaugranes i va assaltar l’Sparkassen Arena el 14 de febrer del 2010, on va guanyar per 30 a 32.

Els darrers enfrontaments a quarts

Les darreres vegades que el Barça i el Kiel han jugat en partit oficial van ser dues eliminatòries de quarts de final amb un accés a la Final a Quatre per als blaugranes i un accés per als alemanys.

La temporada 2010/11 el Barça va guanyar a Barcelona per 27 a 25 i a Kiel per 33 a 36. Aquella temporada el Barça d’handbol va aixecar la vuitena Champions.

La temporada 2015/16 el THW Kiel va superar el Barça per 29 a 24 en el partit d’anada de quarts de final i el triomf per 33 a 30 a la tornada va ser insuficient per als blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut