Vols ser Iniesta per un dia?

Vols ser Iniesta per un dia?

El concurs té com a objectiu que els guanyadors experimentin com viu el jugador del FC Barcelona durant un dia

Aquest dilluns 10 d’octubre acabarà un termini que es va obrir el 30 de setembre passat en què els guanyadors (un total de 7 amb un acompanyant per a cadascú), tindran l’oportunitat de ser #IniestaPerUnDia. El concurs, promogut pel FC Barcelona i Estrella Damm, té el requisit obligatori de residir a Catalunya si es vol optar a la seva participació i portarà els premiats a sentir les mateixes percepcions que viu el migcampista blaugrana durant la seva jornada diària, a més d’altres privilegis.

La mecànica per poder participar en el sorteig que es realitzarà el mateix dilluns consisteix en dues senzilles passes:

Experimentar un dia en la vida del capità blaugrana no és, ni de bon tros, l’únic premi per als agraciats. Juntament amb la vivència, els afortunats i els seus acompanyants tindran accés a viure el proper partit del primer equip, a disputar el pròxim dissabte 15 d’octubre a partir de les 16.15 h davant el Deportivo de la Corunya a l’Estadi, a més dels suculents premis que detallem a continuació:

  • Sortida amb el bus del 1r equip.
  • Visita a la Ciutat Esportiva.
  • Clínic amb l’equip tècnic blaugrana.
  • Jugar amb l’Andrés Iniesta.
  • Dinar a l’Espai Gastronòmic Roma 2009.
  • Tour privat pel Camp Nou.

El llistat amb el nom dels guanyadors serà publicat a la nostra web (www.fcbarcelona.cat i www.fcbarcelona.es). Molta sort!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut