El llibre de la història del Barça d’handbol comença a caminar

El llibre de la història del Barça d’handbol comença a caminar

Els veterans de l’handbol blaugrana presenten el projecte de finançament del llibre

Dissabte al matí ha tingut lloc la presentació, per part de l’Associació de Veterans de l’Handbol del FC Barcelona, del projecte de finançament del llibre de la història de la secció.

Després d’anys d’estudi i recopilació, l’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona recull per primera vegada en un llibre la història documentada, escrita i comentada de la secció d’handbol, des de la seva creació, el 1943, fins aquesta última temporada. S’hi inclouen fotos de totes les èpoques (tant de l’handbol a 11 com de l’handbol a 7), comentaris, resultats i un bon nombre d’anècdotes i efemèrides sobre el viscut i compartit.

Una fita històrica

L’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona fa molt de temps que treballa en la realització i la producció del llibre, tal com han afirmat els seus responsables.

‘Quico’ López Balcells, president de l’Associació, Ramón Doménech, Pere Portabella i Jose Luis Morillo han estat els representants que han explicat als mitjans informatius el projecte d’un llibre que ha estat realitzat amb l’ajuda del periodista Manel Serras.

“L’objectiu és posar en coneixement de l’opinió pública tot allò que ha estat la història del Barça d’handbol. No és només un anuari de recull de dades, sinó que és un relat novel·lat des de l’any 1943 fins a dia d’avui” explicava López Balcells.

Per poder contribuir a l’edició del llibre podeu clicar a l’enllaç següent: http://vkm.is/handbolFCBarcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut